Stickers, flyers & folders

Stickers die opvallen en blijven plakken

Stickers zijn van alle tijden en in grootformaat zijn ze ideaal als promotiemateriaal. Vooral in winkelcommunicatie zijn grootformaat, contour gesneden stickers een uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan vloerstickers, raamstickers of voor op apparatuur. Wij verzorgen het POS materiaal voor grote winkelformules en daarmee hebben we ongelooflijk veel ervaring opgedaan.

Stickers in alle soorten en maten
ADS-Graphics-aanbieding stickersWij printen in alle soorten, maten en vormen. Zelfs tot 2A0. Voor je vloerstickers kun je rekenen op veilig en stevig gecertificeerd materiaal. Belangrijk voor jou want hiermee kan je winkelende publiek zonder zorgen het door jou aangegeven pad volgen. En jij weet zeker dat niemand uitglijdt op een regenachtige dag.

Voor je raamstickers werken we met speciaal materiaal waarmee je jouw sticker in een handomdraai geplakt hebt. En eventueel herplakt als de eerste poging voor de perfecte look nog een keer overmoet. Die raamstickers kun je aan de binnenkant of aan de buitenkant van je raam plakken. En wil je dat de raamsticker niet van binnen naar buiten doorschijnt dan hebben we ook daarvoor de oplossingen in huis.

Natuurlijk leveren wij ook stickers die je kunt hergebruiken. Je hebt de keuze tussen diverse formaten en verschillende soorten materiaal. Jouw toepassing is daarbij leidend.

Flyers en folders

Wie kan nog zonder? We leveren flyers en folders zowel gevouwen als ongevouwen met verschillende afwerkingen. Zowel in offset als digitale print (next day delivery mogelijk). In de afbeelding ziet u een aantal standaard vouwwijzen die wij kunnen leveren. Hebt u andere wensen? Neem dan contact met ons op.

Standaard vouwwijzen

Meer informatie?
Vraag vrijblijvend prijzen op bij ons. Het enige dat je kan gebeuren, is goedkoper uit zijn.

ADS-Graphics-raam stickers

Raamstickers geprint op easy apply stickermateriaal zijn in een handomdraai aan te brengen en opnieuw te gebruiken.

Prijzen weten?

Je kunt bij ons terecht voor alles wat met grootformaat printen te maken heeft: plotters, plotter supplies, binnen- en buitenreclame. En als je wilt monteren/installeren en onderhouden we ook voor je.

Bel ons: +31 13 533 66 25, stuur ons een e-mail: info@adsgraphics.nl. Check ook onze webshop:
Allesomteprinten.nl