Op zoek naar grootformaat posters en POS-materiaal?

Abri, een grootformaat voorbeeldPosters en borden/platen in ieder formaat

Op zoek naar grootformaat posters, stickers en (hang)borden? Voor in je winkel, op je etalageraam, hangend aan het plafond of staand in de showroom? Wat je ook wilt communiceren, wij printen het voor jou. Van A6 formaat tot en met 2A0. Ja, ook abri-formaat. Van 1 milimeter tot 6 centimeter dik. Rechthoekig, vierkant, contourgesneden. Zoals je het wilt. Wij gaan voor je aan de slag. En projectinrichters opgelet: wij kunnen ook behang, textiel en zelfs deuren beprinten. Begint jouw fantasie al op hol te slaan?

(Grootformaat) POS-materiaal dat communiceert
Wij printen tot en met 2A0 (1682mm x 1189mm) en op allerlei materialen. Bijvoorbeeld op lichtdicht papier voor banieren die voor het raam hangen. Of op polyprop waarmee posters minder snel beschadigen. Ook fijn voor stoepbordposters trouwens. Uit PVC en karton maken we de mooiste producten zoals plafondborden, verpakkingsmateriaal, beursaankleding. Hoe saai is jouw verpakking? We gebruiken de beste kwaliteit materiaal zodat je een duurzaam product in handen hebt.

Gelamineerd, hangend, staand of liggend, cirkel- of stervormig. Hoe wil je het hebben?
Daarnaast lamineren wij posters zelfs tot abriformaat (1189mm x 175omm) en 2A0. Heb je borden hangen aan jouw plafond? Ook die maken wij. In iedere vorm en grootte. Heel handig om jouw klanten de weg te wijzen of te inspireren. Maar ook L-banieren, prijskaartjes, deurhangers en…eigenlijk alles wat je geprint nodig hebt om jouw product goed aan te kunnen prijzen.

Onze Zünd, de Rolls Royce in de branche
Onze Zünd biedt zoveel mogelijkheden dat het ons soms zelfs duizelt. We kunnen tot 5 centimeter dik snijden in iedere vorm die jij je kunt voorstellen. Denk aan op maat gemaakte cadeauverpakkingen, dozen, kisten, contourgesneden borden, stickers enzovoort, enzovoort. Ja, die dikte kunnen we voor jou ook beprinten, zelfs tot 6 cm!

We hebben een handig overzicht online waarmee jij je bestanden in een handomdraai opmaakt. Zo weet je zeker dat je snel je productie geleverd krijgt.

Contourgesneden prijskaarten, op alle soorten printmateriaalWij printen tot 6cm dik op alle materialen en snijden die tot 5cm dik in alle vormen voor u uit.

Prijzen weten?

Je kunt bij ons terecht voor alles wat met grootformaat printen te maken heeft: plotters, plotter supplies, binnen- en buitenreclame. En als je wilt monteren/installeren en onderhouden we ook voor je.

Bel ons: +31 13 533 66 25, stuur ons een e-mail: info@adsgraphics.nl. Check ook onze webshop:
Allesomteprinten.nl